Hvordan slibes det, hvis hårklipperen ikke er hurtig?

2022-06-29

Forhårklipper, vi er bestemt ikke mærkelige, det er et klipningsværktøj. I dag, med videnskabens og teknologiens fremskridt, er det elektriske skub kommet ind i mange menneskers hjem, og det elektriske skub med lang tid vil ikke være hurtigt, så mange mennesker ønsker at vide, hvordan man sliber det, hvishårklipperer ikke hurtig? Denne artikel vil hjælpe dig.

Hvis hårklipperen ikke er hurtig, er det generelt fordi bladet er sløvt, og vi skal slibe det for at genoprette dets skarphed. Fjern først bladet påhårklipper, og derefter firkantet det på stenen, hæld noget saltvand til at male, generelt slibe et par minutter kan nemt slibe bladet. Hvis du ikke kan lide besværet, kan du tage denhårklipperklinge til værkstedet for at polere.

Når du sliber bladet, kan du rydde ophårklipper. Du kan rense håret og støvet indeni. Efter at klingen er poleret, vil effekten være bedre, når den er installeret. Når du fjerner bladet, er det ikke nødvendigt at bruge for meget kraft. Lige foran hårklipperen skubbehoved og metal mellemrum mellem midten, find den konvekse side, og så op til at lirke kan lirke åben.



hair clipper
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy