Hårklippere vs skægtrimmere

2021-11-11



Hårklipperevs skægtrimmere


Når du leder efter en ny frisør, vil du sandsynligvis støde på en masse skæg eller alt-i-en. De er dog ikke de samme værktøjer, og de er heller ikke designet til det samme job.
 
Afhængigt af skægtypen bruges trimmere til at vedligeholde skægget, trimme skæggets kanter eller trimme kropshår. De er designet med stor præcision og har ofte ikke den nødvendige energi til at klippe tykt hår eller langt skæg. Det er derfor, du vil bemærke en stor forskel i størrelsen og formen på mange dele mellem beskærer og sakse.
 
Hvis du forsøger at klippe meget hår med en lille trimmer, kan det sætte sig fast, trække i håret eller blive overophedet. Det er som at rydde en junglesti med en køkkenkniv.
Gode ​​hårnåle klipper derimod det tykkeste hår sømløst og jævnt. Du kan derefter bruge en mindre trimmer til at forme kanterne, eller som et mellemtrin, inden du bruger en barbermaskine eller elektrisk barbermaskine.
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy