Sådan plejer du hårklippere

2021-09-30

1. Vedligeholdelse afhårklipper's knivhoved: Børnefrisører brugt i hjemmet er som udgangspunkt vandtætte. Efter trimning af babyens hår, fjern knivhovedet, brug den vedlagte lille børste til at rense den knækkede skæl langs bladets retning, og rengør derefter knivhovedet med vand. Efter rengøring skal du sørge for at tørre det af for at forhindre rust. Efter at skærehovedet er helt tørt, dryp et par dråber smøreolie på klingen. Husk at udskifte skærehovedet regelmæssigt.

2. Vedligeholdelse afhårklipper's skrog: rengør det knækkede hår på motorhovedet på flykroppen med en lille børste. Skyl ikke motorhovedet med vand for at forhindre vand i at trænge ind i skroget. Rengør ikke flykroppen med sure stoffer. Det er bedst at tørre skroget af med neutralt rengøringsmiddel.

3. Batterivedligeholdelse afhårklipperen: For at bevare batteriets levetid er det bedst at lægge det væk, når det er fuldt opladet. Ved normal brug skal batteriet aflades og genoplades med mellemrum. Hvis den ikke bruges i længere tid, bør den genoplades med mellemrum.
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy